0 product(en) - €0,00

faviconwit Vanaf €75,00 geen verzendkosten in NL

faviconwit Snel verzonden met PostNL

faviconwit Vaste verzendkosten in NL € 7,25

faviconwit Bestelling kunt u ook afhalen

0 product(en) - €0,00

Over Plot2Pimp

Heel graag stel ik me hier voor. Ik ben Amber van der Sijde en initiatiefnemer van Plot2Pimp. 

 

Het bezig zijn met het bedenken van nieuwe creaties en het zelf maken is altijd een van mijn favoriete bezigheden geweest. Vanuit deze interesse ben ik in aanraking gekomen met de wereld van de Plotprinters met de oneindige mogelijkheden om leuke frutsels te maken en anderen te verrassen met de professionele kwaliteit van mijn eigen creaties. 

 

Vanuit mijn enthousiasme voor de mogelijkheden van de plotprinters krijg ik veel vragen om leuke creaties te maken maar ook steeds meer vragen om artikelen te leveren zodat iedereen zelf in staat is hiermee aan de slag te gaan. Dit is de start geweest van de webwinkel Plot2Pimp. 

 

Met de webwinkel Plot2Pimp bieden wij een uitgebreid aanbod aan snijplotters, toebehoren en materialen waarmee iedereen snel aan de slag kan. Wij kijken scherp naar de kwaliteit van de producten die we aanbieden in de webwinkel. Hoe beter de producten hoe beter het eindresultaat zal zijn. 

 

Plot2Pimp is voor ons ook een platform om ideeen met elkaar te delen en uitleg te geven over het maken van verschillende creaties. 

 

Heeft u ideeen of suggesties dan stellen wij het zeer op prijs als u ons dat laat weten. Dit kan door contact op te nemen via het contactformulier.

Betaal veilig op Plot2pimp.nl


iDEAL 120x30 dubbelBancontact logo PostNL 

© 2015 - 2023 Plot2Pimp. All Rights Reserved.